100% схвалення позики дуже звичне.

Кредит з поганою кредитною історією і поточними простроченням або позика без верифікації картки - це схожі послуги.

В каких микрофинансовых организациях Украины выдают микрозайм онлайн на карту? В подавляющем большинстве компаний.

Не хватает денег до заработной платы? Поможет быстрый кредит на карту онлайн в Украине от проверенной кредитной конторы.

Оформити максимально швидко кредит по телефону і почати вирішувати накопичені фінансові труднощі. Перевірок тут не буде.

Кращі в Україні кредитні картки онлайн представлені на сторінках нашого сайту. Оформляйте заявку і користуйтеся грошима.

Як швидко вивчити нову мову? Дуже просто, для цього треба піти на курси з англійської мови у вашому місті або онлайн.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

Сьогодні будь-який позичальник захоче отримати кредит з автоматичним рішенням на картку в Україні онлайн без відмов. В інтернеті з'явилася можливість оформити онлайн кредит на весілля і відгуляти шикарний банкет вашої мрії. Поспішайте подати заявку. Если вам нужно 100% одобрение займа, тогда идите в ломбард и закладывайте имущество. Так можно что-то гарантировать. Без скрытых комиссий и дополнительных платежей кредит без официального трудоустройства на карту через сеть интернет. Чому невідомі МФО так цікаві позичальникам? Вся справа в тому, що багато хто з цих компаній видають перший кредит під 0%.

Asociatia CENTRIUM organizeaza sesiune de instruire specializata, personalizata pentru beneficiarii Sub-masurii 19.4 a PNDR 2014-2020. Sesiunea este dedicata exclusiv angajatilor GAL implicati in implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locala 2017-2023, fiind deschisa tuturor GAL-urilor interesate.

Durata unei sesiuni de instruire este de 6 ore (4 secvente de instruire x 1,5 ore), abordare preponderent practica, cu studii de caz concrete, relevante pentru achizitiile importante ale GAL in cadrul contractului de finantare subsecvent nr.1. Sesiunea incepe la ora 10.00 si se va incheia la ora 17.30.

 

Sunt planificate 3 serii in februarie 2017, in 11, 18 si 25 februarie 2017, la alegerea celor interesati.

Denumirea sesiunii de instruire si tematica propusa tin cont de precizarile Manualului de procedura pentru implementarea SM 19.4, astfel incat acoperirea taxei de participare sa nu necesite aplicarea unei proceduri de achizitii. Tematica este corelata cu atributiile obligatorii ale unui GAL in ceea ce priveste intocmirea dosarelor de achizitii aferente costurilor de functionare si animare specifice SM 19.4. Printre temele abordate se regasesc : GAL ca Autoritate Contractanta in contextul SM 19.4 a PNDR 2014-2020, rolul AFIR in evaluarea ex-ante a documentatiei aferente achizitiilor publice efectuate de GAL-uri, documentele premergatoare initierii achizitiilor publice (Programul de Achizitii al Proiectului, Strategia Anuala de Achizitie Publica, Programul Anual de Achizitii Publice pentru Proiect etc.), managementul achizitiilor publice in cadrul contractului de finantare subsecvent nr.1, documentatia aferenta achizitiilor, aspecte administrative (dosarele achizitiilor, arhivare, registre etc.).

Sesiunea se va personaliza suplimentar, functie de nevoile specifice ale participantilor inscrisi, acestia putand transmite intrebari inainte de sesiune, formatorii prezentand raspunsurile la curs.

Se vor prezenta lectii invatate, spete si exemple de buna practica, recomandari si raspunsuri la intrebarile participantilor. Tematica detaliata se va comunica celor interesati de inscrierea la sesiune, in baza unei simple solicitari din partea GAL transmise la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Fiind o sesiune de instruire deschisa tuturor celor interesati, acoperirea taxei de participare nu necesita aplicarea unei proceduri de achizitii. Taxa de participare la sesiunea de instruire este de 500 lei / participant. La taxa de participare nu se adauga TVA. Taxa de participare acopera costurile cu prestatia expertilor formatori (elaborare suport de curs, adaptare la specificul intrebarilor formulate de participanti inainte de curs, predare si asistenta tehnica), materialele de curs (suportul de curs tiparit si materiale suport in format electronic), asigurarea salii de curs, asigurarea logisticii cursului, consumabile, emiterea certificatelor de participare, 2 pauze de cafea si masa de pranz.

Plata taxei de participare se va face in baza facturii fiscale emise de organizatorul cursului la finalul sesiunii de instruire, cu OP, in maxim 10 zile calendaristice de la data confirmarii primirii ei de catre reprezentantul GAL participant la sesiunea de instruire.

Fiecare participant va primi Certificat de participare, la finalul sesiunii de instruire.

Informatii despre setul de documente aferent participarii la sesiunea de instruire vor fi transmise pe mail celor interesati de inscrierea la sesiune, in baza unei solicitari transmise la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Cu aceste documente se va justifica taxa aferenta participarii la sesiune.

Locul de desfasurare a sesiunilor de instruire este in Bucuresti, intr-o sala care dispune de toate facilitatile impuse de organizarea de cursuri, situata intr-o cladire moderna, la care se ajunge usor si care este situata in apropiere de mari centre comerciale.

Numar de participanti : minim 15 – maxim 20 persoane inscrise / serie de curs.

Formatorii sunt practicieni in achizitii publice si in implementarea LEADER, cu experienta in formarea beneficiarilor FSC 2007-2013 si PNDR 2007-2013 si care au mai organizat cursuri si seminarii de schimburi de bune practici pentru GAL-uri in perioada 2013-2015.

CV-urile formatorilor se vor transmite doar celor interesati de inscrierea la sesiune, in baza unei solicitari din partea GAL transmise la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

La finalul sesiunii de instruire, documentele suport ale Asociatiei CENTRIUM si ale formatorilor (CV, recomandari relevante – de la GAL-uri pentru care s-au organizat cursuri in perioada 2013-2015, de la AM PNDR, ANFP etc.) vor fi date in format electronic participantilor la sesiune.

Conditii de inscriere la sesiunea de instruire

a. GAL-urile interesate de tematica sesiunii de instruire pot obtine informatii suplimentare fata de cele mentionate in prezenta invitatie referitoare la :

-       tematica detaliata a sesiunii de instruire

-       CV-urile formatorilor

-       setul de documente aferent participarii la sesiunea de instruire,

     transmitand un simplu mail in acest scop, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 b. GAL-urile interesate sa inscrie angajati la sesiunea de instruire, pot transmite la adresa de e-mail

       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. formularul de inscriere completat, semnat, stampilat si inregistrat la GAL.

       Anexat este prezentat un model tip de formular de inscriere.

 

     IMPORTANT : In formularul de inscriere va rugam sa mentionati pentru care dintre date optati.

 

     Dupa primirea formularului de inscriere de la GAL, organizatorul va transmite GAL contractul de servicii de instruire si detalii organizatorice privind desfasurarea sesiunii de instruire, pe mail.

 c. Pentru inscrierea pe lista de participanti la curs, este necesar ca GAL-ul sa transmita contractul de

     servicii de instruire semnat, stampilat si inregistrat de GAL.

GAL-urile interesate vor trimite documentele necesare inscrierii la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , astfel :

-       pentru seria din 11 februarie 2017, pana la data de 03 februarie 2017

-       pentru seriile din 18 si 25 februarie 2017, pana la data de 08 februarie 2017.

Inscrierile pe lista de participanti se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere si a contractelor de servicii de instruire completate de GAL-uri, pana la completarea numarului de locuri alocate pentru o serie de curs.

Cei interesati, pot vizualiza in SEAP (in Catalogul electronic al Asociatiei CENTRIUM) si pe www.centrium.ro lista de programe de formare si seminariile de schimburi de bune practici organizate de asociatia noastra in perioada 2013-2015.

Aceasta sesiune de instruire este promovata si in Catalogul electronic din SEAP al Asociatiei CENTRIUM, la codul CPV 80511000-9 - Servicii de formare a angajatilor (Rev.2).

Informatii suplimentare referitoare la inscrierea si participarea la sesiunea de instruire se pot obtine de la Radu Aurel – coordonator sesiune de instruire, 0723.303.556 si This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Succes in implementarea SDL !

Echipa CENTRIUM